Referencer

IKEA
Deloitte
Advokatfirmaet Bech-Bruun
Teknisk Erhvervsskole Center, Kbh
Tinghallen, Viborg
Thurø Sportens Venner
Storvorde Flaulaug
Hornbæk Sportsforening
Spektrum Odder
Pandrup Handelsstandsforening
BK Valø/STI
Hårlev-Hallen
Hedegaard Foods
Elbodan
Dronninglund Sparekasse
Tørring Handels og borgerforening
Hviding IF
Kulturhuset Inside
Hammel-Hallen
Sparekassen Djursland
Hotel Radisson, Hamburg (GER)
Skråen, Aalborg
Ringe Boldklub
Sparekassen Himmerland
Vingstedcentret
Relation Media
Nørresundby Bank
EGIF’s venner
Erritsø-Hallen


…. m.fl.

 

 

Vi takker Danband for at fuldende vores 40 års jubilæumsfest. Rammerne var sat til en fantastisk fest som Danband, med deres gode humør og engagement, gjorde til en uforglemmelig aften. Både op til -og under festen, var bandet meget hjælpsomme med hensyn til al koordinering. Danband mestrer et godt og bredt repertoire som fyldte det store dansegulv hele aftenen. Vi ser frem til at få glæde af Danbands dejlige dansemusik til vores næste fest. 

Sales Assistant & Coordinator, Tina Thorup Olesen

Urtekram International A/S


”Vi har i IKEA Aalborg brugt Danband All Stars 2 gange nu, og har begge gange været fuld ud tilfredse med den vare der er blevet leveret, og ikke mindst med ømme ”dansefødder” til følge. Claus Hassing og Co formår, at have fingeren på pulsen i forhold til musikønsker, og tilsikrer den vej igennem hele tiden at holde dansegulvet kørende til alles fornøjelse. Samtidig oplever vi, at der i planlægningsfasen er en STOR fleksibilitet fra bandets side omkring konkrete ønsker – hvilket i høj grad gør at tingene kører meget gnidningsløst”.

HR Partner, Morten Guldberg

IKEA Aalborg


"Tak for en rigtig god aften - sikke en fantastisk aften …. Vi har fået rigtig mange roser og rigtig mange positive tilkendelser på musikken ved vores sommerfest. En stor ros til Dj’en som  starter festen op, mens  vi sidder og spiser og nyder den gode mad... Stor ros til jeres DJ... DANBAND kan virkelig få et dansegulv til at svinge – bandet viser masser af energi og de giver en kanon god stemning i rummet. Når vi holder sommerfest hos Thrane & Thrane, så bliver der danset rigtig meget. Der blev også denne aften danset i gennem , dansegulvet var hele tiden fyldt op. Det var et rigtig god indslag med 80’er hits. 

Vi havde booket Jakob Sveistrup, som gæstesolist – han er en dejlig ”dreng” og det faldt jo i god jord især hos mange af de kvindelige beundrereAt der kommer en gæstesolist giver en god vekselvirkning på aftenen. Det kan klart anbefales. 

Vi vil og kan til enhver tid anbefale Danband."

Thrane & Thrane A/S
Festudvalget


"I forbindelse med en større julefrokost for personalet, havde vi den store fornøjelse at have Danband til at stå for musikken. Vi fik en fantastisk oplevelse gennem musikkens mange genrer, hvor de beviste at de kan spille alt. Samtidig havde Danband en imponerende evne til at ”vokse” med festen, så musik og stemning altid passede sammen. Vi kan derfor kun give Danband vores bedste anbefaling."
Anika Krogh, Sparekassen Djursland

"Det gik så godt !!!!! DanBand er så fantastiske – hold da op for en fest!!!!!! Inden bordene var ryddet af, dansede folk rundt – simpelthen så sjovt. Der var godt nok gang i dem! FEDT FEDT tusind tusind TAK – de er helt vild gode. Jeg har fået så mange tilbagemeldinger og alle står med armene i vejret!!!"
Christina Sørensen, Direktionssekretær, TECH


”Jeg ville bare igen sige tak for en kanon aften. Det er dælme en fornøjelse at opleve et så professionelt og engageret band, der i den grad leverer varen.…. Jeg tror aldrig, at jeg har tilbragt så meget af en aften på dansegulvet….Tak for det – vi glæder os til at opleve Jer igen.”
Tom Madsen, Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S


"Alt klappede som det skulle - Jeg må indrømme, at Danband var en oplevelse. De kan levere en "fest" så det fløjter. Der var kanon stemning hele aftenen takket være dem. ALLE har rost musikken! Det bliver vist ikke sidste gang vi skal have dem på banen....!"
Henrik Bech, Marketingchef, EBH Bank